Voorstellen

Mijn naam is Patricia Vos en ben woonachtig in Apeldoorn-Noord in de omgeving van winkelcentrum De Anklaar/Sluisoordlaan. Mijn salon is gevestigd op de eerste verdieping van de woning en alleen via de trap bereikbaar. In mijn salon zult u zich snel welkom en thuis voelen.  Ik ben 2 jaar geleden begonnen met de opleiding Nagelstyliste en heb de opleiding gevolgd bij CND Benelux. Na het volgen van deze opleiding heb ik meerdere vervolgopleidingen, cursussen en workshops gevolgd om mijzelf te verbeteren en up to date te blijven in de nagelbranche.

Welke behandeling het beste bij u past is op afstand altijd lastig te zeggen. Mocht u mooie nagels willen, maar weet u niet wat u het beste kunt doen? Maak dan een afspraak en dan gaan we samen kijken wat het beste bij u past. De duur van de behandeling hangt af van de conditie van de nagels en wat u uiteraard wilt. Ik werk precies en nauwkeurig en wil dan ook dat u tevreden naar huis gaat met mooie nagels.  In het menu van deze site treft u de informatie aan van alle behandelingen die ik doe en de daarbij behorende productinformatie. Alle spullen die ik gebruik zijn gekocht bij Nederlandse groothandels en betreffen de originele merken.

Bij de salon is voldoende ruimte om parkeren (gratis), kunt u uw fiets veilig wegzetten en er is een bushalte vlakbij.  U kunt bij mij niet pinnen maar wel contant betalen of via een betaalverzoek. Vereiste is uiteraard wel dat u deze direct betaald.

Ik werk uitsluitend op afspraak en ben te bereiken via de mail, telefoon, Messager en Whatsapp. Mocht u geen contact kunnen krijgen, laat u dan een bericht achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wees welkom bij mij in de salon en de koffie/thee staat voor u klaar.